fbpx

politisti-mare-actiune-combatere-consum-droguri_2f610.jpg

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au finalizat acțiunea desfășurată pe raza stațiunii Vama Veche, în vederea combaterii traficului de droguri, a anunțat IGPR.

În ultimele zile, au fost legitimate și controlate 357 de persoane și au fost constatate 26 de infracțiuni, dintre care 1 privind traficul de droguri de risc și 25 privind deținerea, fără drept, de droguri de risc și de mare risc, în vederea consumului propriu.

„În urma activităților efectuate, au fost ridicate comprimate de ecstasy, cannabis, țigarete confecționate artizanal ce conțineau cannabis, pliculețe autosigilante ce conțineau o substanță pulverulentă de culoare albă, grindere etc”, a anunțat IGPR

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceasta nu a fost singura acțiune a oamenilor legii. În perioada 25 aprilie - 1 mai, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, au desfășurat, în cadrul unui festival de muzică electronică din stațiunea Mamaia, activități pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.”,

„Pe perioada desfășurării activităților, au fost legitimate peste 1.300 de persoane, dintre care 415 cetățeni străini. De asemenea, au fost întocmite 33 de dosare penale, fiind cercetate 34 de persoane, dintre care 18 români, 7 britanici, 6 italieni, un german, un bulgar și un francez”, a mai precizat IGPR.

Patru persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanța și al jandarmilor.

Foto cu caracter ilustrativ

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg