Acțiuni de combatere a consumului de droguri, în Mamaia și în Vama Veche. Zeci de dosare penale în mini-vacanță

0
politisti-mare-actiune-combatere-consum-droguri_2f610.jpg

politisti-mare-actiune-combatere-consum-droguri_2f610.jpg

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au finalizat acțiunea desfășurată pe raza stațiunii Vama Veche, în vederea combaterii traficului de droguri, a anunțat IGPR.

În ultimele zile, au fost legitimate și controlate 357 de persoane și au fost constatate 26 de infracțiuni, dintre care 1 privind traficul de droguri de risc și 25 privind deținerea, fără drept, de droguri de risc și de mare risc, în vederea consumului propriu.

„În urma activităților efectuate, au fost ridicate comprimate de ecstasy, cannabis, țigarete confecționate artizanal ce conțineau cannabis, pliculețe autosigilante ce conțineau o substanță pulverulentă de culoare albă, grindere etc”, a anunțat IGPR

Aceasta nu a fost singura acțiune a oamenilor legii. În perioada 25 aprilie – 1 mai, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, au desfășurat, în cadrul unui festival de muzică electronică din stațiunea Mamaia, activități pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.”,

„Pe perioada desfășurării activităților, au fost legitimate peste 1.300 de persoane, dintre care 415 cetățeni străini. De asemenea, au fost întocmite 33 de dosare penale, fiind cercetate 34 de persoane, dintre care 18 români, 7 britanici, 6 italieni, un german, un bulgar și un francez”, a mai precizat IGPR.

Patru persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanța și al jandarmilor.

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău