fbpx

62041590_01260.jpg

Peste 1.000 de pompieri au intervenit, marți, în zonele afectate de fenomenele meteo extreme, în urma cărora 27 de copaci și 2 stâlpi de electricitate au fost doborâți de vânt. Astfel, șapte mașini și 24 de acoperișuri ale unor imobile au fost avariate.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, fenomenele meteorologice s-au produs în opt judeţe (Argeş, Buzău, Călăraşi, Covasna, Ialomiţa, Ilfov, Prahova şi Timişoara) şi în municipiul Bucureşti.

Pompierii au derulat misiuni destinate evacuării apei din 2 subsoluri ale unor instituţii publice şi 12 gospodării ale cetăţenilor. Totodată, misiunile forţelor din teren au presupus şi degajarea a 27 copaci, 10 elemente de construcţie şi 2 stâlpi de electricitate, doborâţi din cauza vântului, iar 7 autovehicule şi 24 acoperişuri de imobile au fost avariate, fără ca aceste incidente să genereze victime în rândul cetăţenilor, informează News.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, din cauza manifestărilor vremii nefavorabile, DN 10 a fost temporar afectat, dar, prin efortul conjugat al autorităţilor, situaţia a fost remediată şi traficul rutier reluat, în condiţii normale.

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, marți la ora 18.00, în 9 localităţi din 2 judeţe (Covasna si Braşov) au fost semnalate probleme, iar pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp, 9 echipe de intervenţie ale furnizorului de curent au plecat în teren.

Citește continuarea pe stirileprotv.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg