fbpx

autocar_a8b74.jpgAccident grav în această după-amiază pe autostrada A2,în localitatea Brâncoveni, din judeţul Călăraşi. Un autocar cu 40 de persoane s-a răsturnat.

Potrivit ISU Călăraşi, şapte persoane sunt rănite, dintre care una în stare gravă. Se pare că accidentul rutier s-ar fi produs din cauza vântului puternic. În zonă a avut loc și o tornadă, un fenomen meteo rar și extrem de periculos.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Foto cu caracter ilustrativ

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

autocar_8d47c.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg