fbpx

62041355_c6c3e.jpg
A fost o noapte grea pentru pompierii din trei judeţe, care s-au mobilizat pentru stingerea unui incendiu la un depozit din Tulcea. Clădirea a fost cuprinsă de flăcări în jurul ore 18, iar vâlvătaia s-a extins cu repeziciune pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi. Depozitul era plin cu materiale inflamabile, în special textile.

La intervenție au participat peste 70 de militari şi 14 autospeciale, potrivit www.stirileprotv.ro

Un agent de pază care era în zonă a văzut fumul gros şi a sunat de urgenţă la 112 pentru a chema ajutoare. În scurt timp, la faţa locului au venit pompierii care au încercat să potolească vâlvătaia, pentru a nu se extinde şi la depozitele din apropiere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până dimineaţa s-au luptat salvatorii să potolească vâlvătaia.
Clădirea nu avea autorizaţie de securitate la incendiu, ultimul control al pompierilor fiind făcut în luna decembrie a anului trecut când a şi fost amendat proprietarul. Cauzele incendiului nu sunt deocamdată cunoscute.

Sursa foto: stirileprotv.ro

62041355_1ccff.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg