fbpx

ZTAxNDkwM2IwOGI5OWM0NTY2ZDc3YTE0OWE.thumb_a6754.jpg

16 cetăţeni străini, printre care 6 minori, au fost prinşi în vama Nădlac II în momentul în care voiau să iasă ilegal din România.

Migranţii erau ascunşi într-o autoutilitară care transporta piese auto cu destinaţia Germania. Zece dintre ei sunt din Irak, doi din Afganistan şi alţi patru din Siria.

Cei 16 migranţi au vârste curprinse între 1 şi 52 de ani şi erau solicitanţi de azil în ţara noastră. Potrivit autorităţilor, şoferul autoutilitarei urma să transporte cetăţenii străini într-un stat din vestul Europei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acum, acesta s-a ales cu dosar penal pentru trafic de migranţi, în vreme ce străinii vor răspunde în faţa legii pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg