fbpx

foto_626dd.jpgPolițiștii constănțeni au transmis un comunicat de presă în care au dat câteva detalii despre accidentul în urma căruia cunoscutul creator de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața. Aceștia au precizat că în urma necropsiei se va stabili dacă victima se afla sub influența alcoolului sau a vreunor substanțe interzise.

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 226, la intrarea în localitatea Săcele, dinspre orașul Năvodari. Polițiștii spun că, în urma impactului cu arbuștii, Ciobanu a fost proiectat pe geamul mașinii, ajungând astfel pe pământ, în apropiere de autoturism, unde a fost găsit de un localnic.
”Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.
Urmele și mijloacele de probă găsite la fața locului, atât în interiorul, cât și în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, șoferul se afla singur în autoturism.” - se arată în comunicatul IPJ Constanța.
Anchetatorii urmează să stabilească exact care a afost ”dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul”, după ce va fi efectuată necropsia și expertiza tehnică a autoturismului, potrivit știrileprotv.ro
De asemenea, poliția anunță că ”varianta unei sinucideri vehiculată pe rețele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.
Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condițiile tehnice în care s-a produs accidentul și va oferi informații suplimentare privind dinamica accidentului.
Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configurația drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe rețele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment.

De asemenea, precizăm faptul că, întrucât șoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca alte informații de interes public nou apărute să vă fie comunicate cu celeritate.” - se mai arată în comunicat.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă.

Foto: news.ro

foto_5cfa8.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

...
970.jpg