fbpx

copil-dat-disparut_eee66.jpg

Minora, în vârstă de 12 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de acasă, la data de 26 aprilie, în jurul orei 12.00, și este de negăsit. Dacă o vedeți, nu ezitați să apelați gratuit 112 pentru a anunța imediat Poliția, este apelul lansat, luni, de IGPR

Poliția Cluj a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 26 aprilie, în jurul orei 12.00, minora MATEI ALIA MARIA, în vârstă de 12 ani și 10 luni, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat singură de la domiciliu, iar de atunci nu este de găsit.

Copila are înălțimea de aproximativ 1,50 m, în jur de 50 kg, ochi căprui, păr brunet, lăsat peste umeri, drept, fața ovală și nu are semne particulare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„La data dispariției era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans, de culoare neagră, tricou alb cu desene în zona pieptului, pantofi de material textil maro, jachetă de culoare neagră și purta un ghiozdan de culoare albastru deschis”, a anunțat IGPR.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112, este apelul IGPR.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg