fbpx

Capture_79766.JPG
În obișnuita notă „fie ca“, inclusiv Biroul de informare al Parlamentului European a adresat propria urare. Una care a stârnit reacții diverse, mulți fiind amuzați de ineditul ei.

„Fie ca... toţi românii să meargă la votul pentru Alegerile Europene, pe 26 mai!”, este urarea Biroului de informare al Parlamentului European, postată pe pagina de Facebook.

Postarea vine în aceeași notă cu cea făcută în Sâmbăta Mare când, pe aceeași pagină de Facebook, a fost prezentat și rezultatul alegerilor privind felul de mâncare favorit al românilor pentru masa de Paște. Primul în preferințele „alegătorilor“ a fost tradiționalul cozonac.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto: www.facebook.com/EPIO.Romania

Capture_ad686.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg