fbpx

ZWE4Zjc5ZWE2OTczOGI2ODNhZDkyNDNjODc4NTg.thumb_ae8fe.jpg

Patronul unei patiserii din Zalău a fost găsit spânzurat după ce unitatea pe care o administra a fost jefuită de 100.000 de lei de persoane necunoscute. Polițiștii au declanșat o anchetă pentru furt calificat în acest caz, relatează Hotnews.ro.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că patiseria nu era prevăzută nici cu sistem de supraveghere video nici cu sistem de alarmă.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sălaj efectuează cercetări într-un dosar penal vizând infracțiunea de furt calificat, faptă comisă în perioada 25 – 26 aprilie. Persoane necunoscute au pătruns cu chei potrivite într-o patiserie din Zalău de unde au sustras suma de 100.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Magazinul nu era prevăzut nici cu sistem de supraveghere video, nici cu sistem de alarmă. Sesizarea a fost făcută, vineri dimineață, de administratorul societății, iar în aceeași zi, la ora 14,30, poliția a fost sesizată că administratorul respectiv a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței din localitatea Guruslău.

Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei”, a spus Cristea.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg