fbpx

ZWE4Zjc5ZWE2OTczOGI2ODNhZDkyNDNjODc4NTg.thumb_ae8fe.jpg

Patronul unei patiserii din Zalău a fost găsit spânzurat după ce unitatea pe care o administra a fost jefuită de 100.000 de lei de persoane necunoscute. Polițiștii au declanșat o anchetă pentru furt calificat în acest caz, relatează Hotnews.ro.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că patiseria nu era prevăzută nici cu sistem de supraveghere video nici cu sistem de alarmă.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sălaj efectuează cercetări într-un dosar penal vizând infracțiunea de furt calificat, faptă comisă în perioada 25 – 26 aprilie. Persoane necunoscute au pătruns cu chei potrivite într-o patiserie din Zalău de unde au sustras suma de 100.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Magazinul nu era prevăzut nici cu sistem de supraveghere video, nici cu sistem de alarmă. Sesizarea a fost făcută, vineri dimineață, de administratorul societății, iar în aceeași zi, la ora 14,30, poliția a fost sesizată că administratorul respectiv a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței din localitatea Guruslău.

Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei”, a spus Cristea.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

...
970.jpg