fbpx

image-2019-04-26-23111373-70-ramona-bulcu_365bd.jpg

Procurorul Ramona Bulcu, 53 de ani, care s-a sinucis azi, era cercetat de Secția pentru anchetarea magistraților, după ce redactase un comunicat de presă, ajuns la dosarul Ghiță - Kovesi, în care fosta șefă DNA are calitatea de suspectă. Pe de altă parte, surse afirmă că ea amenința cu sinuciderea de mai multă vreme.  

În urma declarațiilor făcute, în ianuarie 2017, de Sebastian Ghiță, potrivit cărora el ar fi plătit avionul care l-a adus în țară pe fostul director al FNI Nicolae Popa, extrădat din Indonezia, în 2011, Parchetul General a deschis un dosar de cercetare. Apoi, pe 9 ianuarie 2017, Parchetul a anunțat, printr-un comunicat de presă, că Poliția Română a fost cea care a suportat cheltuielile, dosarul fiind clasat. 

La începutul anului 2019, Sebastian Ghiță a revenit cu acuzațiile în spațiul public, iar Secția pentru anchetarea magistraților a redeschis dosarul, cercetând inclusiv comunicatul din 9 ianuarie 2017, redactat de Ramona Bulcu. S-a demarat inclusiv un control al Inspecției Judiciare în această speță. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citeşte întreaga ştire:Procurorul sinucigaș era cercetat în cazul Ghiță - Kovesi! Redactase comunicatul în care Parchetul nega banii lui Ghiță pentru aducerea fugarului Nicolae Popa, lucru acuzat de Secția pentru anchetarea magistraților

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg