fbpx

166344-1_89084300_5c52f.jpg

Mandatul lui Tudorel Toader s-a încheiat la Ministerul Justiției. Joi dimineața acesta i-a predat postul Anei Birchall.

Toader a făcut ”doar o simplă declarație de presă”, nedorind să facă o conferință. La final, s-a întors totuși la microfon, răspunzând la întrebarea dacă are să-și reproșeze ceva: „E cineva care e iubit de toată lumea? Nu cred. Dacă e să-mi reproșez ceva, probabil, oricând și oriunde se pot face mai multe lucruri și mai bine făcute.

Declarația inițială:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 Oricând și oriunde se pot face mai multe lucruri și mai bine făcute”, a spus Toader. ”„Ați văzut că în urmă cu două și ceva doamna vicepremier a venit la Ministerul Justiției. Am avut o discuție prin care am îndeplinit procedura de predare a atribuțiilor ce îi revin. În urmă cu doi ani și două luni, pe 23 februarie 2017, era procedura exact inversă. Eu veneam la Ministerul Justiției și preluam de la domnia sa ceea ce azi i-am predat după doi ani de activitate.

A fost o discuție foarte agreabilă, am servit o cafea. Noi ne cunoaștem foarte bine. Exprim convingerea faptului că va continua ceea ce am dus până în prezent la minister, dacă interimatul îi va permite va veni și cu elemente de noutate”, a adăugat fostul ministru.

„Eu am fost onorat să fiu ministru al Justiției. V-am privit și v-am primit cu plăcere și bucurie. Ați fost și sunteți fereastra prin care se vede Ministerul Justiției, activitatea de la această importantă autoritate. Vă doresc tot binele, încă o dată: Sărbători fericite!”, le-a mai spus el jurnaliștilor.

166344-1_89084300_92801.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg