fbpx

ion-ianasi-vladimir_7486f.jpg

Un primar din Gorj şi-a petrecut noaptea în arest după ce procurorii au aflat că a plătit 270 de mii de lei pentru un pod inexistent.

Ca să primească bani de la Guvern, edilul ar fi falsificat documente şi chiar ar fi fotografiat panoul care anunţa investiţia lângă alt pod din comună şi a trimis materialele la Ministerul Dezvoltării.

Alături de el, sunt cercetaţi secretarul comunei, dirigintele de şantier şi administratorul firmei care a demarat lucrările abia după ce au intrat pe fir poliţiştii. Edilul a fost plasat sub control judiciar şi suspendat din funcţie până la finalizarea anchetei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primarul comunei Vladimir, Ion Ianăşi, a fost adus în cătuşe în faţa procurorilor. După câteva ore de audieri, el a fost pus sub control judiciar, iar în următoarele două luni are interdicţie să-şi exercite funcţia.

Cristina Ciobanu, prim procurorul Parchetului Judeţean Gorj: Cu ştiinţă, a dispus efectuarea plăţii unei facturi din data de 26 noiembrie 2018 în sumă de 268,758 de lei, reprezentând contravaloare servicii execuţie la obiectivul construire pod biserica Andreeşti, comuna Vladimir, deşi aceste servicii şi lucrări nu au fost efectuate în totalitate

Citește continuarea pe digi24.ro

sursa foto: acceningorj.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg