Jaf ca-n filme la o sală de jocuri de noroc. Un motociclist l-a amenințat pe angajat cu un cuțit

0
jaf-casa-pariuri_3b895.jpg

jaf-casa-pariuri_3b895.jpg

Jaf ca-n filme în localitatea 23 August din judeţul Constanţa. Martorii spun că un motociclist a oprit în faţa unei săli de jocuri de noroc, a oprit lumina în incintă, l-a legat pe angajat şi l-a ameninţat cu un cuţit.

Angajatul s-a speriat foarte tare şi i-a spus hoţului unde se ală toţi banii. Motociclistul ar fi plecat cu încasările din ziua respectivă, aproximativ 9.000 de lei. Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală, iar dacă va fi prins, bărbatul riscă să fie cercetat pentru tâlhărie calificată.

”În data de 24 aprilie, în jurul orei 4.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie 23 August au fost sesizati cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale (profil jocuri de noroc) şi, prin ameninţare cu un cuţit, ar fi sustras suma de bani reprezentând încasările din ziua respectivă”, au transmis, miercuri, poliţiştii din Constanţa, potrivit News.ro.

”Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Poliţiştii constănţeni depun toate eforturile pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a autorului”, a mai transmis Poliţia Judeţeană Constanţa.

sursa: digi24.ro

sursa foto: adevarul.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău