fbpx

461062-don-t-use-facebook-fatigue_822e0.jpg

Atenţie la comentariile pe care le faceţi pe reţele de socializare. O tânără din Hunedoara a fost obligată de instanţă să-i plătească daune morale unui bărbat pe care l-a jignit pe Facebook. Omul şi-a angajat un avocat şi i-a cerut celei cu care se afla în dispută 30 de mii de lei. La capătul unui proces de aproape un an, a reuşit să demonstreze că postarea cu pricina l-a afectat emoţional.

Dănuţ Lăslău este secretarul primăriei Hunedoara. Şi primul cetăţean al judeţului care a obţinut despăgubiri, după ce o femeie l-a jignit într-un comentariu, pe Facebook.

”Ea a avut nişte litigii cu primăria pe care le-a pierdut şi a început să mă denigreze acolo pe acea pagină în tot felul. M-a făcut "Prostul satului!", a explicat bărbatul care a cerut tinerei daune morale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Judecatorii au apreciat ca respectivul comentariu i-a afectat demnitatea reclamantului si i-a adus atingere onoarei acestuia, dar si membrilor familiei care au citit cuvintele jignitoare!! Instanta a obligat-o pe cea care a facut postarea sa-i plateasca reclamantului 2 mii de lei, daune morale.

sursa: observator.tv

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg