fbpx

20190402_113054_41062.jpg

ANM a emis marți mai multe atenționări de cod galben și portocaliu pentru patru județe. În Prahova, meteorologii au anunțat răcirea accentuată a vremii, iar la munte nu este exclus să avem parte de un nou val de lapoviță și ninsoare.

Meteorologii au emis o atenționare de cod portocaliu în județul Caraș - Severin, unde, marți, până la ora 15.00, sunt anunțate intensificări ale vântului cu viteze care la rafală vor atinge 90-100 km/h.

Pentru alte trei județe, respectiv Sibiu, Sălaj și Satu Mare, a intrat în vigoare un cod galben de intensificări de vânt.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În Prahova meteorologii au anunțat răcirea accentuată a vremii. Șanse mari de ploaie, pe arii extinse, vor fi, potrivit ANM, în data de 27 aprilie. 

La munte nu este exclus să avem parte de un nou val de precipitații mixte, în special la altitudini mai mari de 1700 de m, în special după data de 27 aprilie. Meteorologii au anunțat că după această dată precipitațiile se vor semnala pe arii extinse și vor fi mai însemnate din punct de vedere cantitativ. 

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg