Cercetată penal pentru că și-a aruncat nou-născutul în hazna. Puiul de om a fost salvat de pompieri, dar este în stare critică

0
politia-nu-treceti_f9086.jpg

politia-nu-treceti_f9086.jpg

O femeie de 33 de ani din comuna gălăţeană Băleni, mamă a nouă copii, este cercetată de poliţişti după ce şi-ar fi aruncat bebeluşul abia născut în haznaua din fundul curţii, conform news.ro.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Galaţi, un bărbat din localitatea Băleni a sunat la 112 şi a anunţat că aud plânsetele unui copil din latrina aflată în fundul curţii din gospodăria sa.

”Iniţial, pompierii au săpat în lateralul fosei septice, pentru că placa de beton avea 4 metri pătraţi. Ulterior, datorită unui excavator solicitat din apropiere, s-a putut efectua o intrare în lateral, unde s-a coborât cu ajutorul scării de fereastră pentru a fi salvat la timp bebeluşul proaspăt născut”, precizează reprezentanţii ISU Galaţi.

Pe numele mamei copilului a  fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală, femeia fiind suspectată că a aruncat bebeluşul în l-ar fi aruncat în hazna după naştere. 

sursa news.ro

politia-nu-treceti_251d0.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău