Un bărbat acuzat de omor în Spania a fost prins de polițiștii din Fetești

0
barbat-prins-politisti-fetesti_d1989.jpg

barbat-prins-politisti-fetesti_d1989.jpg

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, este acuzat că, în vara anului trecut, împreună cu alți doi complici, l-ar fi bătut pe proprietarului unei bijuterii din Spania. În urma loviturilor, victima a decedat.

Polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au depistat, în municipiul Fetești, județul Ialomița, un bărbat de 40 de ani, urmărit internațional de autoritățile judiciare spaniole, în baza unui mandat european de arestare, a anunțat duminică IGPR.

„În fapt, acesta, împreună cu alți doi complici, ar fi lovit în mod repetat pe proprietarul unui magazin de bijuterii, pentru a afla unde își ține bunurile de valoare. În urma loviturilor primite, victima a decedat. Fapta de omor s-a întâmplat în luna august a anului trecut, la o bijuterie din orașul Carmona, Sevilla”, se arată în comunicatul IGPR.

Bărbatul a fost prezentat la Parchetul Curții de Apel București, fiind dispusă, pe numele lui, măsura reținerii pentru 24 ore și încarcerat în Arestul Direcției Generale a Municipiului București. Ulterior, a fost condus la Curtea de Apel București, fiind arestat preventiv pentru 15 zile.

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău