fbpx

Screenshot_35_5df31.png

E o vizită oficială, nu puteţi intra acum″⁣ - acesta a fost mesajul cu care au fost întâmpinaţi cei care au venit sâmbătă dimineaţă să-şi viziteze rudele internate în Spitalul Judeţean Giurgiu.

La vestea că soseşte Sorina Pintea în inspecţie, conducerea a transformat unitatea sanitară într-o fortăreaţă. Ce-i drept, n-ar fi rău să se respecte programul de vizită, însă nu doar atunci când ministrul este în zonă. Pe de altă parte, spitalul are nevoie de renovări, aparatură şi mai ales de personal medical. 

Sunt aici la uşă şi nu mă lasă gardienii să intru.”, susține mama unei paciente.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ora 13, vă rog frumos, vine ministra acum. Nu îl externează nimeni acum. Ascultăm şi noi ordinele doamnei manager.”, spune unul dintre paznici

Programul de vizită este după ora prânzului, transmiteau angajaţii firmei de pază. Restricţiile au durat însă cât a fost ministrul Sănătăţii în vizită. După aceea rudele pacienţilor au intrat cum au vrut la vizită.

Manager a declarat pentru Știrile ProTV că nu ştie despre toată această situaţie.

Vezi filmarea cu camera ascunsă pe Știrile ProTV.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg