fbpx

ZWQ4YmZkNDExOTkzZTYzMTBiYTQwMjJjNzg3MGIwMTM.thumb_baa76.jpg

Mai multe stickere cu mesaj electoral au fost lipite pe monumentul şi pe altarul amenajat în fața clubului Colectiv, pentru victimele incendiului din 30 octombrie 2015.

Președintele Asociației Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a condamnat acest act de barbarism, subliniind că incidentul este o „dovadă de ticăloșie și lipsă de empatie”.

“Colectiv este despre viață și moarte, despre durerea părinților ai căror copiii au murit, despre copilăria celor rămași fără părinți, despre singurătatea soților rămași fără pereche și da este despre corupție, despre lăcomie, despre lașitate, despre lipsă de profesionalism și de asumare, despre lipsa de implicare a unor procurori mult prea dornici să acopere mizeria unor indivizi ridicați pe piedestal, despre lipsa justiției și despre amestecul politicului în toate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A folosi Colectiv în mizerabile campanii electorale, a te folosi de durerea noastră pentru a-ți ataca rivalul politic sau pentru a-ți promova interesul personal sau de grup este dovadă de ticăloșie și lipsă de empatie", a scris Eugen Iancu, pe pagina de Facebook.

Jmhhc2g9Y2M1MDQ1ZWYzYTAzYzAzN2VmYTkxZmM1ZjY0ZmJjNTY.thumb_ebff9.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

970.jpg