fbpx

LmpwZyZ3PTgwMCZoYXNoPWE4ZWMyYjI0NzA4YTEzN2ZiZDMzNDY1MTI0MWFkN2Q4.thumb_025e4.jpg

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost huiduit şi la ieşirea din Teatrul Luceafărul din Iaşi, unde s-a desfăşurat Conferinţa judeţeană a PSD. Protestatarii au strigat "Şobolanule" şi "Iaşul nu te vrea", liderii social-democraţi plecând cu un microbuz.

Liviu Dragnea şi miniştrii care l-au însoţit la Iaşi au fost nevoiţi să aştepte în interiorul teatrului încă o oră şi jumătate după terminarea conferinţei, în speranţa că grupul de protestatari va pleca.

Întrucât oamenii au rămas în faţa teatrului, jurul orei 18.30, liderul PSD şi miniştrii au ieşit din clădire. Sute de oameni l-au huiduit şi au scandat împotriva sa. Pentru a acoperi vacarmul, şefii ieşeni social-democraţi au chemat din nou fanfara.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg