fbpx

62039273_b2a95.jpg

Peste 600 de copii, însoțiți de părinți sau bunici, au făcut o demonstrație de umanitate pentru alți copii pe care boala îi încearcă. Cei mici au alergat la un cros organizat în București. Pe lângă scopul caritabil, acțiunea a avut și rolul de a promova mișcarea.

O minte sănătoasă are nevoie de un corp sănătos. Acest lucru a fost înțeles și de sute de copii care și-au luat părinții de mână și au mers sâmbătă la crosul organizat de Asociația MagiCamp.
Alergarea a fost în, în parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală. Legaţi simbolic cu un şnur alb de părinții lor, cei mici și cei mari au ţinut să treacă linia de sosire, în tandem, potrivit stirileprotv.ro

Printre alergătorii ambiţioşi care participă la eveniment, an de an, a fost și Mădălina, o fetiţă de 7 ani, care a suferit arsuri în urma unui incendiu. Banii strânşi în urma acestei competiţii ajung la cei ca ea, dar şi la copii cu afecţiuni oncologice sau cu imunodeficienţă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prin efortul tuturor, copiii suferinzi ajung în tabere dedicate lor şi sunt ajutaţi de voluntarii MagiCamp să găsească puterea de a lupta cu boala!
La final, toţi au fost răsplătiţi cu medalii, diplome şi mere.

Sursa: www.stirileprotv.ro

62039273_d8c13.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg