Accident feroviar, cu opt victime, în Bistrița – Năsăud – FOTO

0
accident-feroviar-bistrita-nasaud-victime_c6151.jpg

accident-feroviar-bistrita-nasaud-victime_c6151.jpg

Accidentul feroviar a avut loc vineri după-amiază, după ce un tren de călători a deraiat și a lovit un camion încărcat cu cherestea. ISU Bistrița Năsăud a anunțat că în urma impactului, opt persoane au fost rănite, iar șase dintre ele au ajuns la spital.

accidentul feroviar a avut loc în județul Bistrița-Năsăud, între satele Coldău și Beclean. Șoferul camionului încărcat cu cherestea a fost găsit încarcerat.

„Din fericire, toate victimele prezentau leziuni și traumatisme care nu le pun viața în pericol, cinci dintre acestea au ajuns la spital, transportate de echipaje SMURD și SAJ Bistrița – Năsăud, o victimă a ajuns la spital cu alt mijloc de transport, iar două au refuzat transportul la spital. Dintre cele opt victime, trei sunt copii, unul fiind transportat de echipaj medical la spital”, a anunțat ISU Bistrița – Năsăud.

Traficul feroviar, dar și cel rutier au fost blocate. Pompierii și lucrătorii CFR au făcut eforturi pentru îndepărtarea elementelor de pe calea ferată, respectiv partea carosabilă, în vederea reluării circulației în zonă, în condiții normale.

Specialiștii aflați la fața locului încearcă să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul feroviar.

Sursa foto: Facebook – ISU Bistrita – Năsăud

accident-feroviar-bistrita-nasaud_84051.jpg

accident-feroviar_a3483.jpg

accident-feroviar-bistrita-nasaud_39108.jpg

interventie-accident_e3654.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău