fbpx

627x0_4948a.jpg

Un microbuz înmatriculat în judeţul Buzău, care s-a răsturnat pe autostrada din Ungaria, distrus aproape în totalitate, şi-a continuat drumul atât în ţara vecină, cât şi în România. 

În urma imaginilor prezentate de „Adevărul”, Poliţia de Frontieră Română a oferit informaţii cu privire la modul în care microbuzul avariat în urma unui accident a putut trece graniţa. 

„În urma verificărilor cu privire la microbuzul din imagini, care a intrat în ţară pe la punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, vă putem spune că, în jurul orei 5 dimineaţa, acesta a trecut pe o platformă auto”, a declarat subcomisarul Filip Ionuţ Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.   

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Surse de încredere ne-au povestit că în apropiere de punctul de trecere a frontierei, anumite persoane pun la dispoziţia celor care doresc să introducă în ţară maşini neconforme cu legislaţia în vigoare. Vă reamintim că în urma modificărilor legislative, nu mai sunt lăsate să intre sau să iasă din ţară maşini care prezintă probleme tehnice, începând de la o simplă crăpătură de parbriz, până la probleme legate de cauciucurile uzate. 

sursa: adevarul.ro

sursa foto: adevarul.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg