focuri-arma-dambovita-serviciul-rutier_1fb4a.jpg

Incidentul a avut loc joi dimineață. Doi agenți de poliție de la Serviciul Rutier au efectuat un semnal de oprire pentru un autoturism condus de un tânăr. Numai că, surpriză! Tânărul a fost prins, numai după ce unul dintre agenți a folosit armamentul din dotare.

Cei doi agenți de politie de la Serviciul Rutier au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism condus de un tânăr de 36 de ani, din Târgoviște, care se deplasa pe drumul național 72, pe raza localității Dragodana, însă șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, acesta fiind imobilizat cu sprijinul polițiștilor de la Poliția Orașului Gaești, pe raza localității Cojocaru, comuna Mogoșani..

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Unul dintre agenții de poliție de la Serviciul Rutier a utilizat armamentul din dotare, executând trei focuri în plan vertical, fără a rezulta victime. Din primele verificări se pare ca bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Tânărul va fi condus la sediul Serviciul Rutier, pentru aplicarea măsurilor care se impun potrivit legii.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg