fbpx

53782613_2443703689014962_3052925005252788224_n_593b4.jpg

Omul de afaceri Stefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostradă și a creat un adevărat fenomen cu mișcarea #sieu a anunțat un nou proiect. Este vorba de realizarea unui film documentar despre societatea românească și tragediile provocate de accidentele rutiere.

Mesajul postat pe Facebook:

Impreuna cu echipa mea (prieteni, colaboratori, experti) lucram la un proiect nou.
Vom incepe pregatirile pentru un film documentar de lungmetraj care are ca teme:
- tragediile care se repeta in Romania de 30 ani din cauza accidentelor rutiere si a nesimtirii celor care au condus Romania
- zona de confort si nepasare a romanilor
- importanta unui pas mic de furnica pentru o tara intreaga
- reactivarea constiintei romanilor
- coruptia si politicul care contamineaza curajul oamenilor

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

In acest proiect vom lua interviuri politicienilor din TOATE partidele, inclusiv celor care ne-au criticat sau sprijinit, antreprenorilor, sportivilor, oamenilor de cultura, preoti, jurnalisti, politisti, medici, etc.

Va urma o perioada de interviuri inclusiv cu politicieni pentru a incerca sa depistam cine sunt vinovatii pentru moartea a 2000 oameni anual (multi nevinovati). Cu siguranta stiu ei mai bine cine sunt vinovatii. Asta nu inseamna ca imi voi incalca promisiunea ca nu voi face politica vreodata in aceasta viata.

Un film documentar inseamna DOCUMENTARE de aceea este ilogic sa excludem din cercetare oameni politici.

Voi calatori mult in Romania incepand din iubita mea Bucovina si voi duce mesajul meu la cat mai multi romani.

Astept cat mai multe sugestii din partea voastra. Ma intereseaza marturia oamenilor care au pierdut oameni dragi in accidente rutiere sau si-au distrus vietile din cauza drumurilor dezastruase.

Astept cu mare interes alte idei de la voi cu privire la oameni, victime, locatii, evenimente, intamplari, decese, nervi, situatii absurde, cu care sunt sigur ca va confruntati multi dintre voi.

Ai fost la un pas sa-ti pierzi viata tu sau vreun apropiat? Ai surprins vreun eveniment? Orice idee, fotografie, imagini pot deveni subiectul filmului. Astfel iti cunoastem povestea si o ducem mai departe.

Noi facem filmul! Impreuna. #șîeu #șîtu #șînoi

Va iubesc pe toti!

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg