fbpx

prognoza-meteo_24345.jpg

Vremea se va încălzi treptat în majoritatea regiunilor în următoarele patru săptămâni, ajungând ca în cea de-a doua săptămână a lunii mai mediile termice să fie peste normele perioadei în cea mai are parte a teritoriului, reiese din prognoza meteo valabilă pentru perioada 15 aprilie - 13 mai.

Potrivit specialiștilor, în săptămâna 15-22 aprilie, valorile termice vor scădea și vor fi mai coborâte comparativ cu cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a României, dar în special în regiunile sud-estice. În regiunile intra-carpatice și la munte, regimul pluviometric va fi deficitar la întregul întregii țări.

De asemenea, în intervalul 22- 29 aprilie, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord vestice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În săptămâna 29 aprilie- 6 mai, temperatura medie a aerului va avea valori normale pentru această perioadă.

Potrivit sursei citate, în perioada 6 - 13 mai, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile intra-carpatice şi în zonele montane.

sursa meteo-romania.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg