fbpx

9-Primar-Sandu-Mihaita-750x406.jpg

Ajuns primar, un fost paznic de şcoală din Călăraşi vrea să îl dea afară pe directorul care i-a fost şef şi profesor. Până să ajungă acolo, a concediat doi angajaţi din subordine, ca să îşi angajeze soţia şi fiul. Directorul şcolii nu vrea să lase însă lucrurile aşa. A încercat să îi expună problema lui Liviu Dragnea, care a fost în vizită prin judeţ.

Comuna Frăsinet din Călărași. 1.800 de locuitori şi bătaie mare pentru locuri de muncă. Primarul social-democrat, cu 10 clase la seral, a făcut însă rost de posturi pentru familia lui. Soţia este femeie de serviciu la primărie, plătită cu 3.100 de lei pe lună, iar fiul, paznic la şcoală.

Radu Crăciun, fostul paznic al primăriei: „A făcut adunare de consiliu, a pus problema în ședință, toți consilierii au votat desființarea posturilor și ne-au dat adară. A băgat supraveghere video și a zis că nu mai are nevoie de mine.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primarul acuzat că a concediat doi subalterni ca să îşi angajeze rudele admite că familia lui este plătită acum de stat, dar nu are timp de multe explicaţii.

Citește continuarea pe digi24.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg