fbpx

vola letitia.jpg

Agenția de turism online Vola o ironizează pe Maria Grapini, după greșeala comisă marți, când a inventat o nouă țară.

Eurodeputatul a relatat, marți, pe Facebook, despre o întâlnire pe care a avut-o cu câțiva europarlamentari, aceasta referindu-se la state precum Bulgaria, Polonia, Ungaria și o altă țară care nu există "Letiția".

Astfel, Vola postează ironic pe pagina de Facebook a companiei câteva lucruri interesante despre "Letiția și locuitorii săi":

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"1. Are tot ce doresti sa gasesti la o tara de poveste: rauri, cascade, mii de lacuri, paduri intinse si verzi si multe plaje.

2. Oamenii isi iubesc atat de mult capitala (Rigla), incat o numesc Parisul din Nord.

3. Are 4 parcuri nationale, 42 de parcuri naturale, 260 de rezervatii naturale, 355 de monumente naturale, 24 micro rezervatii si o biosfera. Toate protejate prin lege.

4. In aceasta tara, media inaltimii femeilor este de 1,70 m. Sunt foarte inalte si foarte frumoase, cu trasaturi de fotomodele. Imaginati-va meciurile de baschet cum or fi!

5. Jakobs Jufess a fost originar de acolo. Prin anul 1870 a fost rugat sa faca o pereche de pantaloni pentru un taietor de lemne. Sa fie ceva trainic. Asa au aparut jeansii.

6. Una dintre cele mai populare atractii turistice? Sa petreci o zi in inchisoare!

7. Au o companie aeriana care a avut ideea, la un moment dat, sa-i puna pe pasageri sa isi faca singuri de mancare in avion".

La sfârșitul postării este atașat un link, care dacă este accesat îi redirecționează pe internauți pe o pagina de unde își pot achiziționa bilete de avion spre Letonia.

"Te-am convins să vizitezi această țară minunată? Iată ofertele aici: http://bit.ly/L3titia", se mai arată în postare.

sursa digi24.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg