fbpx

dragnea-internare-spital.jpg

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a dat, luni, primele explicații cu privire la internarea într-un spital privat și lipsa de comunicare oficială pe acest subiect. Liderul PSD a spus că nu a dorit să deranjeze activitatea spitalului printr-un comunicat de presă oficial și că a ales un spital privat deoarece a vrut să meargă la un medic în mod special.

„În legătură cu comunicarea, poate greșesc sau nu, habar n-am, dar nu am... și nici n-am vrut să fac din asta un caz național și cu acoperire publică foarte mare, o consider totuși o chestiune personală. Un alt motiv a fost că n-am vrut să tulbur activitatea spitalului”, a spus Dragnea, într-o conferință de presă.

„În legătură cu spitalul privat, am citit și eu mai multe comentarii. În primul rând este un spital cu capital românesc, sută la sută românesc. În al doilea rând, eu așa am făcut toată viața și recomand tuturor să facă la fel, eu urmez medicul. Un medic pe care-l știu de mult, un medic care a reușit o intervenție foarte complicată la Irina (Tănase, iubita lui Liviu Dragnea – n.red.) și pentru care îi mulțumesc și public. Și acolo mi-a zis să merg, m-a consultat și m-a îngrijit și suntem în contact permanent. Nu are legătură că este privat sau de stat. Dacă îmi spunea să merg la oricare alt spital, acolo mergeam. Am urmat și voi urma medicul, este vorba de doctorul Catană”, a adăugat el.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Însă, deși i s-a atras atenția că este al treilea om în stat și putea fi tratat la Spitalul Militar, Liviu Dragnea a răspuns că:

„Respect medicii și cadrele din Spitalul Militar, România are medici foarte buni, dar, când eram în Teleorman, cu toate că puteam să merg la orice alt spital din țară sau din străinătate, aveam doi medici la care mergeam în permanență”, a mai spus Dragnea.

sursa: digi24.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg