andreea-balan.jpg

Andreea Bălan a suferit vineri o nouă intervenție chirurgicală, a treia în ultimele două săptămâni. Vineri seară, artista și-a anunțat fanii, pe o rețea de socializare, că se află la terapie intensivă, unde este atent monitorizată.

Artista Andreea Bălan a povestit că a suferit hemoragii masive, provocate de câteva hematoame, apărute în zona operaţie, și că singura soluție a fost o nouă intervenție chirurgicală.

Citește și: Andreea Bălan, din nou, pe patul de spital! Vedeta va fi operată pentru a treia oară!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„M-am trezit, sunt ok, mă aflu la terapie intensivă și sunt atent supravegheată și monitorizată. Operația a decurs bine și s-au eliminat toate hematoamele”, a scris Andreea Bălan, vineri seară, pe pagina de Facebook, precizând că le mulțumește celor care i-au trimis mesaje de încurajare.

Înainte de intervenția chirurgicală, vineri, Andreea Bălan a explicat pe Facebook și cum a apărut noua problemă medicală.

„În urma celor scrise azi în presă, confirm faptul ca săptamana trecută (pe 15), am avut o intervenție chirurgicala (cu anestezie generală și terapie intensivă) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie când s-a născut Clara (operație cu embolie amniotică și stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar). În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuiesc operate și eliminate. Astfel de cazuri sunt rare și țin de anticoagularea sângelui în urma operației grele prin care am trecut pe 4 martie”, a scis Andreea Bălan, care a postat și două fotografii.

„Acum mă “lupt” cu durerea fizică deoarece această operație mă doare cât celelalte două la un loc. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și de incurajare. Mă ajută mult...”, a completat Andreea.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg