fbpx

iohannis-societate-civila-2.jpg

Președintele Klaus Iohannis a chemat, marți, la consultări la Palatul Cotroceni, reprezentanți ai societății civile pentru a discuta despre posibilitatea unui referendum pe tema justiției convocat la 26 mai, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul European. 

Anunţul a fost făcut de Elena Calistru, de la organizaţia Funky Citizens: „Am primit (şi acceptat) o invitaţie de a participa la consultările Preşedintelui cu o parte din organizaţiile din societatea civilă cu privire la oportunitatea organizării unui referendum pe justiţie.

Se întâmplă marţi, la Cotroceni. Aşa că am nevoie de inteligenţa voastră colectivă – voi cum simţiţi acest posibil referendum deodată cu europarlamentarele? Strică, ajută? Cum ar trebui să sune întrebarea?”, a scris Elena Calistru pe contul său de Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Președintele se află vineri la Bruxelles, pentru a participa la summitul UE, dar nu a dorit să facă niciun fel de declarații pe tema referendumului, spunându-le jurnaliștilor că va discuta despre asta „acasă”.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg