978006-clinica-gigi-becali-2.jpg

Gigi Becali și-a făcut o clinică în care tratează bolnavii de cancer inclusiv prin metode precum hipertermie totală, hipertermie locală, laser terapie și în care a investit sute de mii de euro, iar tratamentul unor pacienți fără mari posibilități e achitat exclusiv chiar de patronul de la FCSB.

" Imunomedica - Centrul de prevenție, diagnostic și tratament Sfântul Ioan Botezătorul" e numele ales de Becali, cel care și-a pus amprenta pe aproape toți pereții de la toate etajele clădirii respective și chiar și în fiecare cabinet.

Zeci de icoane tronează încă de la intrare, unde există pe masa de la recepție și un draft de broșuri religioase. Una dintre ele: "Sfântul Iacov sau despre rudenia pământească și cea spirituală". 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Aici nu este spital, aici nu se fac internări sau intervenții chirurgicale, aici e clinică", sună mesajul directoarei clinicii.

Lista de prețuri pentru tratament sau fiecare analiză în parte e afișată la intrare, dar Gigi Becali susține că multora le achită el toate costurile:

"Sunt oameni amărâți, care n-au bani și sunt bolnavi. Acestora le suport eu totul. Nu e gratis, în sensul că se taie o factură, iar la final de lună le achit eu". Restul, analizele și alte costuri sunt fie decontate prin Casa de Asigurări, fie sunt suportate de pacienți. Citește continuarea pe gsp.ro

FOTO (sursa: gsp.ro)

978006-clinica-gigi-becali-2.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg