fbpx

DESCOPERIRE-FIRIZA-4.jpg

Bărbatul găsit decapitat de un pescar la Barajul Firiza, din Baia Mare,a fost identificat. Potrivit vasiledale.ro, este vorba despre un constănţean.

În 13 februarie 2019, polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost găsit decapitat în zona barajului Firiza. De asemenea, pe mal şi în apropiere ar fi fost identificate alte părţi din cadavrul respectiv.

Potrivit vasiledale.ro, necropsia a stabilit fără dubii faptul că bărbatul de 41 de ani este din Constanța și nu a fost victima unei infracțiuni de omor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ancheta în cazul bărbatului găsit mort la Barajul Firiza este departe de a se fi încheiat. Localnicii spun că anchetatorii, de-a lungul mai multor zile, au bătut din poartă în poartă și au vorbit cu oamenii în speranța că vor reface traseul constănțeanului prin zona respectivă. 

Oamenii spun, însă, că bărbatul a căzut victimă animalelor din zonă. O haită de câini maidanezi, care între timp s-ar fi sălbăticit, ar fi atacat, săptămâna trecută, o tânără care trecea cu bicicleta prin zonă. 

sursa vasiledale.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg