fbpx

prima-masina.jpg

Guvernul României a a aprobat, marți, modificarea programului de stimulare a cumpărării de autoturisme noi. Principala modificare este că persoanele fizice vor putea să-și achiziționeze un autoturism nou chiar dacă au mai deținut anterior o astfel de mașină.

Programul are ca obiectiv principal facilitarea accesului persoanelor fizice la achiziționarea unui autoturism nou prin contractarea de credite garantate de stat, a anunțat Nelu Barbu, purtătorul de cuvânt al Guvernului României.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pot fi cumpărate următoarele tipuri de autovehicule noi: clasice, cu sistem de propulsie termic, hibrid, electric hibrid și full-electric. De asemenea, prin modificările operate astăzi în legislație, persoanele fizice vor putea să-și achiziționeze un autoturism nou chiar dacă au mai deținut anterior un astfel de autoturism. Se elimină, așadar, obligativitatea declarației pe proprie răspundere a beneficiarului că nu a mai avut în proprietate un autoturism nou, o condiție existentă înainte de modificări, în cadrul programului prima mașină”, a anunțat Nelu Barbu.

În același timp, actul normativ mai prevede acceptarea eco bonusurilor și eco tichetelor acordate în cadrul programelor Rabla Clasic și Rabla Plus pentru achitarea avansului minim obligatoriu.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg