Liviu-Dragnea-spital-dureri-spate-1024x708.jpgLiderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, sâmbătă, la spital din cauza unor dureri foarte puternice de spate. În urma mai multor investigații, medicii vor decide astăzi dacă acesta are nevoie sau nu de operaţie. Anunțul a fost făcut de către secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

„Medicii au stabilit aseară să îl interneze şi i-au interzis să iasă din spital, să înceapă să îşi facă tratament. Vor decide medicii dacă este nevoie de operaţie, intervenţie chirurgicală sau nu în cursul acestei zile. În orice caz nu l-au lăsat să se deplaseze. Au zis că a riscat foarte mult cu acele dureri să meargă în tot turneul prin ţară”, a afirmat Codrin Ştefănescu, duminică, pentru MEDIAFAX.

Secretarul general al PSD a adăugat că va ţine şedinţa de duminică pentru alegerea conducerii filialei PSD Brăila, iar ulterior se va reîntoarce la Bucureşti pentru a îl vizita pe Liviu Dragnea la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anterior, Codrin Ştefănescu afirma, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea a avut o repriză de discopatie, de sciatică, iar sâmbătă problemele s-au acutizat.

„A mai avut o repriză de discopatie sciatică. S-a acutizat chestia asta. Astăzi de abia mai stătea în picioare să vorbească de durere. Am insistat să se ducă să îşi facă un RMN să îşi facă analize şi să asculte sfatul medicul. După şedinţa de la PSD Ilfov ne-am împărţit. Eu şi colegul mei Mircea Drăghici am plecat spre Brăila, iar dumnealui a plecat spre Bucureşti. Domnul Dragnea a plecat la spital, unde medicul îi va face RMN, analize", a declarat Codrin Ştefănescu.

Liviu Dragnea a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgovişte, de vineri.

Sursa foto: playtech.ro

Liviu-Dragnea-spital-dureri-spate-1024x708.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg