tamas.jpg

Un psiholog a explicat pentru adevarul.ro care ar putea fi motivul sinuciderii lui Tamaș Schiffbeck, fost șef DNA Timișoara. 

Sinuciderea fostului şef DNA Timişoara,Tamas Schiffbeck (48 de ani), a lăsat loc de speculat cu privire la motivele ce au determinat un astfel de gest extrem. 

„Din punctul meu de vedere, fiecare gest de sinucidere poartă un mesaj, fie că vorbim de mesaje propriu-zise, bilete de adio sau simbolistica modului de sinucidere sau a locului ales. Faptul că o persoană alege locul de muncă pentru acest gest întăreşte ideea că problemele de ordin profesional l-au împins către acest gest. În mod evident, s-a confruntat cu o situaţie din care nu a mai văzut vreo ieşire, iar gestul său este unul de revoltă faţă de sistem, de situaţia în care a ajuns, de presiunile la care era expus. Cred că nici nu încape îndoiala, faptul că a ales să recurgă al acest gest la locul de muncă denotă că problemele de ordin profesional au fost cele care l-au determinat să acţioneze după cum a făcut-o”, a declarat psihologul Ilie Marinescu pentru ziarul adevarul.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tamas Schiffbeck a venit la serviciu ca în fiecare dimineață, a vorbit cu colegii, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul, forțând o balama, și s-a aruncat în gol.

citește mai multe pe adevarul.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg