fbpx

img.jpg

Baschetbalistul lui CSU Sibiu, Wilhelm Brosser, a fost amendat, vineri, pentru că a luat parte la protestul de 15 minute pentru autostrăzi. Exces de zel au făcut polițiștii și cu alți conducători auto care au fost amendați pentru depășirea timpului alocat protestului. Totodată, în Piața Unirii din Sibiu au fost filmate numerele mașinilor care erau staționate.

Baschetbalistul lui CSU Sibiu, Wilhelm Brosser, a fost escortat la biroul rutier de o mașină de poliție. Acesta a fost amendat cu 435 de lei si două puncte de penalizare, potrivit europafm.ro.

Motivul ar fi acela că, în timpul protestului, a staționat la mai puțin de 25 de metri de o trecere de pietoni. Asta au facut însă alte câteva sute de șoferi care s-au alăturat protestului “România vrea autostrăzi”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, și alți șoferi au fost amendați din cauză că, potrivit polițiștilor, depășiseră timpul alocat protestului cu 5, respectiv 10 minute. Șoferii spun că motivul întârzierii a fost acela că, în cele 15 minute de protest s-au creat blocaje rutiere în mai multe intersecții din centrul orașului, dar și pe artere secundare.

În vizorul polițiștilor au intrat și șoferii care au staționat în Piața Unirii din Sibiu pentru a participa la protestul #șîeu. Acestora le-au fost filmare numerele de înmatriculare ale mașinilor.

Foto cu caracter ilustrativ

img.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg