Urmărire cu focuri de armă la Constanța – VIDEO

0
masina-3.jpg

masina-3.jpg

Un echipaj de poliție din Constanța a vrut să oprească o mașină pentru un control de rutină, dar șoferul n-a vrut să oprească, ba, dimpotrivă a apăsat accelerația. Totul s-a întâmplat în jurul orei 9.30, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la intersecție cu strada Portiței. 

Mihai Panaioti, cunoscut cu antecedente penale (a făcut parte dintr-o grupare infracțională specializată în furturi și tâlhării), a fost urmărit de polițiști în trafic întrucât nu a oprit la semnalele acestora. 

În timp ce conducea cu viteză, pe strada Răsuri, a lovit 5 autoturisme, dintre care două se aflau în mers și trei erau staționate, a informat replicaonline.ro.

Când a ajuns pe strada Izvor, conducătorul autoturismului a oprit și a abandonat mașina, încercând să fugă. Polițiștii l-au urmărit până în dreptul unui imobil. 

Fugarul a încercat să între în curtea casei, moment în care, pentru că nu a răspuns la somațiile legale efectuate, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, nefiind înregistrate victime. 

Bărbatul în cauză a fost imobilizat, iar în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul ca acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule si, de asemenea, numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din noiembrie 2018. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău