fbpx

ac ata gura.jpg

Asasinul plătit Vitalie Proca şi-a cusut gura cu ac şi aţă, la Jilava, îngrozind gardienii. El a ales să se automutileze ca formă de protest, după ce a fost sancţionat în închisoare.

Asasinul plătit Vitalie Proca a îngrozit personalul Spitalului Penitenciar Jilava, scrie Spynews, după ce şi-a cusut gura cu ac şi aţă, în semn de protest pentru că a fost sancţionat.

Internat la Jilava cu tuberculoză, raketul moldovean a fost prins cu un telefon mobil.Aparatul i-a fost confiscat şi i s-a făcut raport, ceea ce l-a înfuriat teribil.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Şi-a procurat un ac şi aţă şi şi-a cusut efectiv buzele una de alta. Cei care l-au găsit asa, plin de sânge, s-au îngrozit.

Condamnat la aproape 22 de ani de pușcărie, basarabeanul Vitalie Proca a devenit celebru în România după ce, în primăvara lui 2012, a fost angajat să-l omoare pe liderul interlop nemțean Puiu Mironescu. Proca l-a confundat, însă, pe Mironescu și a tras cu o mitralieră într-un alt bărbat, care a scăpat ca prin minune, cu toate că a fost ciuruit.

citește mai multe pe spynews.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg