fbpx

31f23bb8-9d69-4f14-b6a9-91b2577ae83d.jpg

Noi scene oripilează România, fiind peste posibilitatea oricărui om să înțeleagă ce este în mintea unui individ care recurge la ceea ce puteți vedea în imagini.

Conform Info Trafic 24, imaginile au fost surprinse în județul Argeș, comuna Vlădești. Cel care le-a postat susține că la volanul mașinii cu numărul AG 24 SDL s-ar fi aflat chiar viceprimarul comunei, însă până la ora publicării știrii, informația nu a fost confirmată oficial.

Pasagerul unui autovehicul din trafic a observat de la distanță scenele șocante, pe care le-a filmat. Nu a precizat și dacă mașina în care se afla a oprit, pentru a-l bloca pe cel care chinuia animalul și pentru a suna la poliție. Drept urmare, internauții s-au grăbit să-l apostrofeze pentru lipsa concretă de implicare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu sunt primele scene de acest fel, la precedentele autorii ”scuzându-se” că animalele ar fi fost agresive și nu le puteau transporta altfel. FALS! Și dacă scuza lor ar fi reală, există medici veterinari la care se poate apela, fără a se ajunge la situații inacceptabile, precum cea din filmarea de pe INFO TRAFIC 24.

Revenim cu detalii, după ce polițiștii îl vor cerceta pe proprietarul mașinii.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook