fbpx

62028480.jpg

În goana după câștiguri nemeritate, unii semeni uită de omenie sau decență. O persoană deocamdată necunoscută a strâns bani în contul său, în numele unui băiețel grav bolnav, însă nu le-a dat părinților niciun leu.

Cei care vor să îl ajute pe Andrei pot dona în contul RO98BTRLRONCRT0351748702, deschis la Banca Transilvania, pe numele tatălui, COSMIN PURCĂRELU.

Povestea copilului fusese făcută publică de bunica lui, care încercă să strângă fonduri pe Facebook pentru o operație de care cel mic are mare nevoie. Polițiștii spun că legal nu pot face nimic până când nu vor depune plângeri chiar cei care au donat bani în contul escrocului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Persoana, ascunsă în spatele paginii ”Împreună atingem suflete rănite” a distribuit, alături de pozele lui Andrei, un alt cont bancar decât cel oferit de bunica băiatului, susţine familia. Postarea a stat pe pagină o săptămână până când au observat părinţii. Atunci, au mers la poliţie, dar au încercat să ia legătura şi cu cel care administrează pagina.

Tatăl lui Andrei: “I-am dat mesaj în privat că de ce s-a folosit de băiatul meu şi de ce a folosit un cont fals dacă vrea să ne ajute şi el ne-a zis că soacra mea i-a dat acceptul şi când l-am întrebat a doua oară de ce n-a folosit contul nu ne-a mai spus absolut nimic. A întrerupt orice legătură, ne-a blocat...”

Detalii pe Știrile Pro TV

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg