Medicii și asistentele de la Spitalul din Sibiu au restricție la Facebook și Youtube 

0
spital-sibiu-b1.ro_.jpg

spital-sibiu-b1.ro_.jpg

Medicii și asistentele de la Spitalul din Sibiu au interdicție la rețelele sociale și alte site-uri care nu au profil medical, din interiorul spitalului. Măsura a fost luată pe calculatoarele instituției, pentru că accesul la internet devenise din ce în ce mai greoi, întrucât angajații navigau pe youtube. Conținutul video de pe această platformă a fost blocat, și urmează Facebook și alte site-uri de divertisment. 

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Sibiu, Cornel Benchea, a explicat faptul că angajații unității medicale au îngreunat foarte mult traficul de internet și a fost nevoit să ia aceste măsuri. Medicii și asistentele nu mai au voie nici la mailurile personale, în acest moment IT-știi ocupându-se cu crearea unor adrese de serviciu. ”Vom face adrese de mail cu terminaţia Spitalul Judeţean, să nu mai folosească Yahoo. (…) şi toată lumea nu o să mai aibă acces pe anumite site-uri”, a explicat Cornel Benchea. 

În prezent s-a redat accesul la Facebook, după ce unii angajaţi au solicitat acest lucru, însă doar temporar, până se fac unele probe tehnice, arată romania24.ro. Restricţionarea accesului pe anumite site-uri care nu au profil medical şi nu sunt folosite pentru a trimite documente medicale s-a făcut din motive de protecţie a datelor şi securitate. 

sursa: romania24.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău