fbpx

femeie violata vaslui.jpg

Cazul femeii de 49 de ani violată și abandonată în agonie într-o zonă mlăștinoasă din Vaslui, unde și-a găsit sfârșitul, a șocat o țară întreagă. Legiștii au stabilit că femeia a murit din cauza hipotermiei, după ce reușise să se târască pe o distanță foarte scurtă din locul în care fusese abandonată. 

Femeia fusese luată cu forța, pe jumătate dezbrăcată, din toaleta unui magazin din satul Ghergheleu, în care mai lucra cu ziua și aruncată apoi într-o căruță.

Ulterior, Marian Iancu, Ionuț Chirilă și Costică Panainte au plecat în afara satului, într-o zonă mlăștinoasă, unde au violat-o pe rând pe femeie, iar apoi au abandonat-o pe câmp.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Victima nu a reușit decât să se târască pe o distanță foarte scurtă. Apoi a rămas inertă în acea zonă mlăștinoasă unde, pe fondul temperaturilor scăzute din timpul nopții, a decedat din cauza hipotermiei, așa cum au constatat medicii legiști în urma efectuării autopsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja conform adevarul.ro.

Cadavrul victimei a fost găsit întâmplător abia după trei zile. Patronul magazinului de unde a fost luată cu forța femeia a găsit lenjeria intimă și pantalonii acesteia în toaletă. Atunci, împreună cu alți localnici, a început să o caute, însă nu au găsit-o. Cu toate acestea, oamenii nu au anunțat Poliția. 

La audieri, unul dintre minori a declarat că a cerut celorlalţi doi tineri să se întoarcă după victimă, pentru că s-a gândit că aceasta ar putea muri dacă va rămâne peste noapte în câmp, însă niciunul nu a fost de acord. 

Tribunalul Vaslui a dispus arestarea preventivă a celor trei agresori. Cu toţii sunt acuzaţi de omor şi viol.  

citește mai multe pe adevarul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg