fbpx

0de74dbd-injunghiat.jpg

Un tânăr în vârstă de 18 ani este internat la Spitalul Județean Brașov după ce a fost înjunghiat de o femeie care stă cu chirie într-un apartament al familiei sale. Făptașa este o femeie în vârstă de 40 de ani, iar incidentul s-a produs pe strada Iuliu Maniu din municipiu.

Femeia l-a înjunghiat cu un cuțit pe fiul proprietarului casei în care locuia cu chirie. Amețită din cauza alcoolului, spun anchetatorii, femeii i s-au cerut banii pe care îi datora pentru chirie.

La un moment dat, fiul proprietarului, un tânăr de 18 ani, a lovit-o pe femeie în zona feței. Aceasta a părăsit încăperea, iar când s-a întors, cu un cuțit în mână, l-a înjunghiat pe tânărul de 18 ani, care o lovise și a doua oară. Detalii pe observatorulbv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg