fbpx

isu gorj.jpg

Nu putem spune că pompierii stau degeaba. Printre zeci, poate sute de intervenții zilnice, angajații de la ISU au parte, din când în când, și de situații amuzante. Un astfel de caz s-a întâmplat în Gorj. Un bărbat a sunat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și a reclamat că sughiță de minute bune. Iată întreaga conversație, postată de la ISU Gorj, pe pagina oficială de Facebook.

''Dispecerul: - Bună ziua! Ați sunat la pompieri! Ce urgență aveți?
Apelantul: - Bună ziua! Domnule, de vreo 10 minute sughit!
Dispecerul: - Aveți stări de rău, suferiți de vreo afecțiune?
Apelantul: - Nu, nu mă doare nimic, dar dacă mi se întâmplă ceva de la sughițatul astă?

Dispecerul: - Ați mai pățit până acum?

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Apelantul: - Nu, că de aia vă sun!''

Pompierii i-au recomandat bărbatului să bea apă și să sune la 112, doar dacă au într-adevăr o situație de urgență. Nemulțumit că nu s-a dus cineva să-i verifice starea de sănătate, bărbatul i-a înjurat pe angajații de la ISI Gorj.

''Dispecerul: - Ați încercat să beți un pahar cu apă?

Faptul că sughițați, neavând alte simptome și fără să suferiți de vreo boală, cu siguranță, nu vă pune sănătatea în pericol! Încercați să beți o gură de apă și vă rugăm să reveniți cu un apel pe numărul 112 doar dacă vă simțiți rău!

Apelantul: - Și cum domnule, nu vine nimeni să mă vadă? 
Dispecerul: - Simptomele dumneavoastră nu reprezintă o urgență medicală! Nu o să vină nimeni să vă vadă doar pentru că sughițați! Altcineva poate chiar o să aibă nevoie de ajutor și echipajul o să fie ocupat să vă dea dumneavoastră un pahar cu apă! Vă repet că puteți reveni cu un apel pe 112 doar dacă vă simțiți rău!

Apelantul: - Dacă mi se întâmplă ceva, voi o să răspundeți! Urmează o serie de înjurături...

Dispecerul: - Întotdeauna ne asumăm răspunderea pentru ceea ce facem! Vă mulțumim pentru "urări" și nu uitați să beți o cană cu apă! O zi frumoasă!''

''În tot acest timp telefonul suna și cineva care chiar avea o situație de urgență era în așteptare'' scriu reprezentanții ISU Gorj, care au atras atenția că, există multe astfel de apeluri, iar angajații de la Dispecerat  încearcă permanent să facă diferența între o reală situație de urgență și apeluri nejustificate. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg