fbpx

646x404.jpg

Trei tineri din Vaslui sunt acuzați că au violat o femeie de 49 de ani și apoi au lăsat-o să moară pe câmp. Victima, din localitate Ghergheleu, era dată dispărută de 3 zile. Cei trei tineri au vârstele de 16, 17 și 19 ani.

Agresiunea a fost comisă pe 6 martie, dar cadavrul femeii a fost găsit abia după 3 zile.

Potrivit Adevărul femeia locuia singură și lucra cu ziua în comună. Pe 6 martie, seara, s-a întors de la muncă împreună cu alți oameni și s-a dus la un magazin, pentru a-și primi banii și mâncarea de la patron.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În magazin s-ar fi aflat și cei trei tineri. Când femeia s-a dus la toaletă, unul dintre ei, cel în vârstă de 23 de ani, a luat-o cu forța și a urcat-o într-o căruță.

Cei trei au oprit căruța pe câmp, au violat-o pe femeie, apoi au abandonat-o. Surse din anchetă citate de Adevărul spun că unul dintre agresori a vrut să se întoarcă după victimă, de teamă că aceasta va muri pe câmp, dar ceilalți doi nu l-au lăsat.

Cadavrul femeii a fost găsit sâmbătă, pe 9 martie, pe câmpul din apropierea satului vasluian Iaz. Cei trei tineri, cu vârstele de 16, 17 și 19 ani au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ei vor fi duși în fața judecătorului, cu propunere de arestare preventivă.

sursa: adevarul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg