fbpx

deva-orastie_e9ba74f678.jpg

Idei care de care mai fanteziste în rândul guvernanților. Noul ministrul al Transporturilor, Răzvan Cuc, inventează roata care deja există.

Răzvan Cuc vrea un aşa-zis „SMURD pentru drumuri”, prin care contractele firmelor neserioase să fie reziliate, iar lucrările să fie continuate de autorităţi. În plus, ritmul în care proiectele sunt finalizate va fi monitorizat din aer, prin intermediul unor drone.

„Cred că până la jumătatea acestui an vom avea efectiv în funcțiune o companie în subordinea CNAIR care să intre, un fel de SMURD, cu ghilimelele de rigoare, care să intervină acolo unde antreprenorii neserioși nu-și fac treaba, le reziliem contractele, vom intra în regie proprie să finalizăm nu numai autostrăzi ci și DN-uri și centuri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sunt achiziționate din 2017 dronele la Ministerul Transporturilor. Vreau ca acea dronă să-mi surprindă exact unde se lucrează și care-i mobilizarea în șantier a antreprenorului. Unii antreprenori nu înțeleg să lucreze în ritmul în care le cere Ministerul și atunci trebuie să arătăm și să arătăm poporului care este situația exactă”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Ministrul transporturilor caută deja scuze pentru ceea ce este evident că și această guvernare este incapabilă să facă, precum oricare dintre precedentele, indiferent de partid. Mai mult decât atât, exprimarea este una populistă, atât prin termenii utilizați, cât și prin idei, întrucât Ministerul Transporturilor are deja instrumentele necesare rezilierii contractelor nerespectate, iar dacă dorește cu adevărat poate pune aceste mecanisme în funcțiune.

sursa declarație digi 24

deva-orastie_e9ba74f678.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg