fbpx

646x404.jpg

Urmare a unei postări radicale a filosofului Mihai Șora, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacționat dur, deși ambii sunt în tabăra celor care luptă împotriva actualei guvernări. Ce i-a adus pe poziții atât de radicale?

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre o postare a filosofului Mihai Șora, în care cel din urmă era revoltat că la o emisiune a postului de televiziune a fost invitat Florin Iordache

Filosoful a scris pe Facebook că „o televiziune care îl invită pe Altă Întrebare în fața românilor merită să dispară”. CTP îi dă replica și îi transmite lui Șora un mesaj în cheie ontologică: „Să mori tu?”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Financial Times, care a publicat scrisoarea lui Tudorel Toader, merită să dispară. Nici nu știu cum de mai apare.

Haideți domnule Prelipceanu să discutăm puțin și despre de unde vorbim noi, aici, studioul ăsta. Au apărut prin media, net, pe tot felul felul de site-uri, au apărut acum niște zvonuri în legătură cu „arondarea” de către PSD a postului acesta de televiziune. Că a devenit „goarna” PSD-ului. Ba chiar am citit o exprimare foarte drăguță - „domne, e clar că au devenit post de propagandă al lui Dragnea și Tăriceanu, încă nu ne dăm seama dacă al Dragnea sau al lui Tăriceanu”.

red că suntem datori domnule Prelipceanu, către telespectatorii Digi24, să spunem niște lucruri.

O să încep cu cea mai virulentă dintre zicerile de pe piață, care aparține domnului Mihai Șora. Domnul Șora a spus așa: „Dragi prieteni, e simplu - o televiziune care îl invită pe Altă Întrebare în fața românilor merită să dispară”.

continuarea pe digi 24, AICI

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg