fbpx

iohannis-3-465x390.jpg

Continuă războiul președintelui Klaus Iohannis cu alianța PSD ALDE aflată la guvernare. Rezultatul: România nu are buget. Imediat după respingerea contestației la CCR, președintele a ieșit cu o declarație publică.

„Decizia de astăzi a CCR cu privire la legea plafoanelor demonstrează încă o dată că fost PSD legiferează nu numai  imoral și prost, dar si neconstituționale. CCR a hotărât că legea plafoanelor, adopatată cu majoritatea PSD cu încălcarea tututor regulilor constituționale.

În ceea ce privește legea bugetului, nu voi comenta deciciza CCR, dar bugetul rămâne bazat pe cifre false, pe bani pe care guvernul în realiltate nu-i are, croit greșit împotriva tuturor obiectivelor românilor. Rămâne bugetul rușinii naționale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel mai slab guvern din istoria post-decembristă, un guvern pesedist al imposturii a croit un buget pe măsura sa. Bugetul pe anul 2019 e construit pe un scenariu fantezist fără garanții a punerii în aplicare confirmat și de instituții europene.

Voi retrimite Parlamentului pentru corectură și îmbunătățire a legii bugetului pe 2019. Faceți un buget sănătos pentru Romania”, a declarat Klaus Iohannis.

iohannis-3-465x390.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg