fbpx

ramona-fizesan-fb.jpg

Încă un medic fals a fost descoperit de polițiștii din Oradea. Femeia de 39 de ani avea un salon cosmetic și făcea injecții cu acid hialuronic fără a avea pregătirea necesară. Polițiștii au făcut percheziții la cabinetul estetic, de unde au ridicat facturi, seringi și agende. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, femeia ar fi injectat pacienților acid hialuronic în buze și cearcăne, fără a avea calitatea de medic, încă din anul 2017, scrie Bihoreanul.ro.

"În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acesteia și la un salon cosmetic din municipiul Oradea, polițiștii au descoperit și au ridicat, în vederea cercetărilor, agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite și altele", au precizat oficialii din IPJ Bihor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii activități infracționale a celei în cauză.

sursa Bihoreanul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg